ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten 

Nieuw! [Pilot] Online consult met mijnalphega-apotheek

Deze online service maakt het mogelijk om vanuit jouw eigen online account direct contact te leggen met je apotheek.

Wat heb je nodig?

Voordelen:

  • Een gesprek met je apotheek vanuit huis
  • Samen met je apotheek naar jouw medicatie-overzicht kijken
  • Een tijdstip wanneer het jou uitkomt
  • Geen wachttijd
  • Je hoeft niets te installeren
  • Mogelijkheid om elkaar via de webcam te zien

>> Maak nu een afspraak via info@apotheekborgele.nl

 

Spreekuur apotheker

Als u behoefte heeft aan een gesprek met uw apotheker over uw medicijnen en gezondheid, kunt u altijd een afspraak maken. U mag ook langskomen op ons spreekuur op de vrijdagen van 10.00 tot 11.00 uur. Wij verzoeken u van tevoren contact met ons op te nemen als wij iets voor u moeten uitzoeken.

 

Herhaalservice

Als u het handig vindt als uw medicatie elke 2 of 3 maanden automatisch voor u klaar wordt gezet, meldt u dan aan voor onze herhaalservice. Wij verzorgen de recepten voor u via de huisarts. Let er wel op dat wijzigingen altijd schriftelijk door de voorschrijver (specialist!) aan ons worden doorgegeven.
 
 

Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. 
Wij bezorgen 's middags tussen 1 en half 6. Het is voor ons prettig wanneer u tijdig aangeeft wat u nodig heeft, zodat wij zo efficient mogelijk kunnen werken.
 

Medicijnen uit de afhaalautomaat

De medicatie afhaalautomaat  is een systeem waarmee u zelf uw herhaalmedicatie eenvoudig kunt ophalen, zonder tussenkomst van één van onze apotheekmedewerkers. Op elk moment van de dag, zonder wachttijd! Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsen wij de medicijnen in de medicatie afhaalautomaat . U ontvangt vervolgens een bericht per sms of e-mail, met daarin een ophaalcode. Met deze unieke code kunt u uw medicijnen ophalen uit de medicatie afhaalautomaat : 24 uur per dag, zeven dagen per week. Als u hierin interesse heeft, vraag dan één van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente. Aarzel niet daarom te vragen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen.

 

Voorlichting

Wij streven ernaar u bij elke eerste uitgifte van een voor u nieuw medicijn een op uw situatie toegesneden computerbijsluiter mee te geven. In deze goedleesbare bijsluiters staat duidelijk aangegeven hoe u uw geneesmiddelen moet innemen en welke voorzorgen u in acht moet nemen.
 
 

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.
 
U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 
 
 

Cosmetica

Ook voor cosmetica kunt u bij ons terecht. Het merk Vichy staat voor hoge kwaliteit en is alleen verkrijgbaar in de apotheek. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in huid en lichaamsverzorging. Heeft u een vraag over huidproblemen of last van een droge huid vraag ons om advies. Vichy biedt een breed assortiment voor vele toepassingen en huidtypes. Wij hebben een groot assortiment op voorraad. Daarnaast hebben wij folders en proefmonster voor u.
 
Kijk ook op: www.vichy.com
 
Naast Vichy voeren wij ook het merk Eucerin wat alleen in apotheken te verkrijgen is. Droge, jeukende huid kan goed behandeld worden met ureum bevattende produkten in de blauwe lijn. De gevoelige huid is gebaat bij produkten uit de rode lijn. Vraag om advies en een proefmonster als u nog niet weet welk produkt goed bij u past.
 
 

Informatie

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden. Ook voor andere informatie over medicijnen of gezondheid bent u altijd welkom, ook als u geen recept heeft.

 

Inhalatie-instructie

Voor nieuwe astma of COPD-patiënten en astma of COPD-patiënten die nieuwe inhalatoren krijgen of die twijfelen of ze hun inhalatiemedicijnen op de juiste wijze gebruiken, is het mogelijk om in een aparte ruimte onder leiding van een deskundig assistent te oefenen.