Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Farmacogenetische test

Banner Farmacogenetische test Farmacogenetische test campagnebeeld 2
Packshot verpakking farmacogenetische test

Met de farmacogenetische test van Alphega Apotheek is medicatie op maat voor iedereen bereikbaar. De test analyseert het DNA om te identificeren of er afwijkingen zijn in de enzymen die verantwoordelijk zijn voor het omzetten en/of afbreken van medicijnen. Uw apotheek ontvangt hiervan een farmacogenetisch paspoort. Indien nodig kan in overleg met uw behandelend arts de dosering of het geneesmiddel aangepast worden voor uw specifieke DNA-profiel. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

Dat maakt het mogelijk om zorg op maat te leveren, wat resulteert in meer effectieve medicatie en een verminderd risico op bijwerkingen.

De farmacogenetische test van Alphega is klinisch getest en ontwikkeld met een toonaangevende Amerikaanse partner. Het resultaat van de test is betrouwbaar, veilig en geanonimiseerd. voor vragen, extra informatie of advies kunt u contact opnemen met uw apotheek.

© 2023 OneOme and Rightmed are registered trademarks of OneOme, LLC in the United States and other countries. All rights Reserved.

Meer weten?

Informeer bij uw Alphega apotheker naar de farmacogenetische test.