Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Herhaalservice

Wij vragen de recepten bij de huisarts aan. U ontvangt automatisch bericht wanneer uw vaste medicijnen klaarliggen om in één keer opgehaald te worden.

Herhaalservice

U kunt in de apotheek aangeven dat u gebruik wilt maken van de herhaalservice. Samen bekijken we welke medicijnen geschikt zijn voor de herhaalservice. Om ervoor te zorgen dat alle medicijnen gelijk lopen, vullen we deze eenmalig aan. De eerstvolgende keer is het niet meer nodig om zelf recepten aan te vragen. Dat doen wij voor u. Wij berekenen wanneer de medicijnen bijna op zijn, bestellen nieuwe medicijnen en vragen de herhaalrecepten aan bij de huisarts *. Na goedkeuring door de huisarts zetten wij de medicijnen klaar. U krijgt bericht zodra de medicijnen klaarstaan.

Geef wijzigingen door aan de apotheek

Het is van belang dat u de apotheek op de hoogte brengt wanneer de dosering van een middel wijzigt, u een nieuw of ander medicijn krijgt en wanneer een middel door een arts of specialist gestopt is.

* Sommige huisartsen hanteren een andere werkwijze voor het aanvragen van herhaalrecepten. Zij willen dat patiënten zelf hun herhaalrecepten bij hen aanvragen. In dat geval is het niet mogelijk om van de herhaalservice gebruik te maken.