Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de door Alliance Healthcare Nederland B.V., tevens handelende onder de naam Alphega apotheek (‘Alphega apotheek’), geëxploiteerde Alphega apotheek website. Op deze website wordt u algemene informatie aangeboden over Alphega apotheek. De op de website getoonde informatie wordt door Alphega apotheek met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Doch de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden gegarandeerd. In dit kader aanvaardt Alphega apotheek dan ook geen enkele aansprakelijkheid behoudens opzet of grove nalatigheid aan de zijde van Alphega apotheek. De website bevat veel onderdelen waarop intellectuele eigendomsrechten van Alphega apotheek, dan wel derden rusten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alphega apotheek is het de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website te verveelvoudigen, te verspreiden (openbaar te maken) of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden. De website bevat verwijzingen (links) naar sites van derden. Hoewel Alphega apotheek uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Alphega apotheek niet instaan voor de inhoud van dergelijke sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/ of diensten die daarop worden aangeboden.

Vragen

Indien u vragen heeft over deze Disclaimer, u inzage wenst in, dan wel wijziging wenst van uw persoonsgegevens, neem dan contact op met de afdeling Klantenservice van Alphega apotheek, bereikbaar op e-mailadres klantenservice@alphega-apotheek.nl.