Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Kwaliteit

Alphega apotheek wil tot de beste apotheken van Nederland behoren. Met aantoonbare kwaliteit van farmaceutische zorg die u herkent en erkent. Alphega apotheek streeft een hoog kwaliteitsniveau na en werkt voortdurend aan verbetering.

Kwaliteitszorgsysteem

Alle werkzaamheden in de apotheek zijn vastgelegd in een kwaliteitszorgsysteem zodat  apotheekmedewerkers deze altijd op gestructureerde wijze kunnen uitvoeren met een constante kwaliteit. Uw opmerkingen, wensen en klachten zijn daarom waardevol voor ons. Belangrijke verbeterpunten leggen wij met behulp van het kwaliteitszorgsysteem vast om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening verder te optimaliseren. 

Kwaliteitscertificaat

Het ISO 9001:2015 of HKZ-certificaat wordt door een onafhankelijke instantie uitgereikt. Het kwaliteitszorgsysteem wordt daarvoor aan de hand van objectieve criteria getoetst. Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat door patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, artsen, specialisten en apothekers wordt erkend. Elke drie jaar moet een Alphega apotheek opnieuw examen doen voor behoud van het certificaat.