Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Adviesgesprek astma & COPD

Heeft u astma of COPD dan is goede zorg en advies over medicijnen belangrijk. Bij Alphega apotheek kunt u terecht voor een adviesgesprek waarin we, samen met u, in een paar stappen vaststellen of uw geneesmiddelen beter afgestemd kunnen worden op uw wensen en behoeften.

Adviesgesprek Astma & COPD

We bespreken het gebruik van uw medicijnen, besteden aandacht aan uw inhalatietechniek en hulpmiddelen (inhalator en voorzetkamer). COPD-patiënten hebben een grotere kans op een te laag gewicht. Tijdens het adviesgesprek zullen we hier ook relevante aandacht aan besteden.

Het adviesgesprek duurt ongeveer 20 minuten, waarin we u adviseren en uw eventuele vragen beantwoorden. Als er mogelijkheden zijn om uw medicijngebruik te verbeteren nemen wij, in overleg met u, contact op met uw arts. 

Kosten

Of het adviesgesprek (gedeeltelijk) wordt vergoed is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Uw apotheek kan u hier vooraf over informeren.

Afspraak

U kunt telefonisch, per e-mail of in de apotheek een afspraak te maken voor het adviesgesprek bij uw Alphega apotheek.

Belangrijk: Neem de geneesmiddelen en eventuele voorzetkamer die u gebruikt voor uw astma of COPD mee naar het adviesgesprek.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over deze service?
Neem dan contact met ons op of loop gerust eens binnen.Wij adviseren u graag.