Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Medicijnkluis

Uw medicijnen ophalen wanneer u wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Medicijnkluis

Zelfbediening

Onze apotheek beschikt over een medicijnkluis. Dit is een beveiligde zelfbedieningsautomaat waarmee u uw medicijnen eenvoudig kunt ophalen, wanneer het u uitkomt, zonder tussenkomst van onze medewerkers. Zodra wij uw (herhaal)recept hebben verwerkt, plaatsen wij uw medicijnen in de medicijnkluis. U ontvangt vervolgens per e-mail of SMS een bericht met een unieke afhaalcode. Met deze code kunt u zelf uw medicijnen uit de medicijnkluis halen.

E-mail of SMS

U heeft een e-mailadres of mobiele telefoon nodig waarop u de afhaalcode kunt ontvangen. Als uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer wijzigt, is het belangrijk dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de apotheek.

Wat kan er niet in de medicijnkluis

Gekoelde producten, breekbare producten, grote verpakkingen zoals medische hulpmiddelen en medicijnen die voor de eerste keer worden voorgeschreven, kunnen niet worden opgehaald via de medicijnkluis. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Automatische incasso Wij sturen u een factuur voor de medicatie die we niet rechtstreeks kunnen declareren bij de zorgverzekeraar. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verleent u toestemming voor automatische incasso van het factuurbedrag.

Hoe werkt de medicijnkluis?

Stap 1: Versturen afhaalcode
Zodra wij uw recept hebben verwerkt, plaatsen wij uw medicijnen in de medicijnkluis. U ontvangt vervolgens een e-mail of SMS met een afhaalcode. Deze code is veilig en uniek en wordt alleen aan u verstrekt. Met de afhaalcode en uw geboortedatum kunt u uw medicijnen uit de medicijnkluis halen.

Stap 2: Aanmelden
De medicijnkluis toont het welkomstscherm. Volg de aanwijzingen op het scherm van de medicijnkluis om te starten.

Stap 3: Invoeren afhaalcode
Voer uw unieke afhaalcode in, die u per SMS of e-mail hebt ontvangen. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Stap 4: Invoeren geboortedatum
Voer de dag en maand van uw geboortedatum in. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Stap 5: Starten van de uitgifte
U krijgt een melding met het aantal vakken waarin uw bestelling voor u klaarligt. Volg de aanwijzingen op het scherm om de uitgifte per vak te starten

Stap 6: Bestelling uit de kluis halen
U kunt nu de deur van de kluis alvast openen en wachten tot het vak met uw bestelling open gaat.

Stap 7: Bevestigen bestelling verwijderd
Nadat u uw bestelling uit het vak hebt genomen, drukt u op de knop op het scherm om het vak te sluiten. Als uw bestelling over meerdere vakken verdeeld is, wordt het volgende vak geopend.

Stap 8: Einde uitgifte
Wanneer alle producten zijn uitgegeven, kunt u de deur sluiten en wordt u automatisch afgemeld. Voor vragen over de medicijnkluis kunt u altijd terecht bij onze medewerkers in de apotheek.

Inschrijven

Om van de medicijnkluis gebruik te kunnen maken schrijft u zich eenmalig in. Print het inschrijfformulier uit en vul het volledig in. U kunt het ingevulde inschrijfformulier afgeven in de apotheek of verzenden per post.