Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Tarieven 2024

Als gevolg van overheidsbeleid zijn de tarieven voor het verlenen van farmaceutische zorg door apothekers sinds 1 januari 2012 vrijgelaten. Dit geldt ook voor andere aanbieders van farmaceutische zorg. De overheid streefde met deze wijzigingen naar een grotere concurrentie tussen apotheken. De vrije prijzen en de bijbehorende prestaties bieden ook meer ruimte voor vernieuwing, betere apotheekzorg en meer keuzemogelijkheden voor de consument.

Alphega apotheek staat ook in 2024 voor u klaar

Alphega apotheek heeft overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars. Daarom kunt u voor alle geneesmiddelen en overige middelen die vergoed worden in het basispakket, ook in 2024 bij ons terecht. Hoeveel de vergoeding van de zorgverzekeraar bedraagt, is afhankelijk van uw polis. Raadpleeg uw verzekeringspolis of vraag één van onze medewerkers om advies.

Kijk voor meer informatie over zorgverzekeringen op de website van Rijksoverheid.

Prijslijst voor diensten van uw apotheek

Alphega apotheken zijn zelfstandig en bepalen zelf hun prijsbeleid. De prijzen genoemd in deze prijslijst zijn adviesprijzen. Informeer bij uw Alphega apotheek als u vragen heeft over de prijzen die voor u gelden.

Prijslijst voor de kosten van geneesmiddelen

Kijk op www.medicijnkosten.nl voor de kosten per geneesmiddel.