Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Over Alphega apotheek

Alphega apotheek is een toonaangevend netwerk van zelfstandige apothekers, die allemaal werken volgens dezelfde visie: De gezondheid en het welzijn verbeteren van de patiënten en consumenten binnen hun gemeenschap.

Apotheek

We zijn gevestigd door heel het land. Er is dus altijd wel een Alphega apotheek bij u in de buurt, waar u kunt rekenen op goed advies en persoonlijk aandacht.     

Goed voor uzelf zorgen kost energie en vraagt aandacht. Alphega apotheek maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Met handige oplossingen en een scala aan services zoals het gratis thuisbezorgen van uw herhaalmedicatie, diabeteszorg of hulpprogramma's voor stoppen met roken. Daarnaast hebben we uitgebreide aandacht voor preventie en een breed assortiment aan voordelige private label en merkproducten. Alphega apotheek is gevestigd in tien Europese landen.

Alphega apotheek franchisenemer worden
Wilt u zichzelf als zelfstandig apotheker ook aansluiten bij Alphega apotheek? Kijk dan hier bij de informatie voor apothekers.

Alphega apotheek gevestigd in 10 Europese landen