Alphega apotheek: altijd dichtbij

Alle aandacht

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Bij Alphega apotheek nemen we de tijd voor je. Voor goed advies en de aandacht die jij verdient. Bij Alphega apotheek sta jij centraal. Je kunt daarom altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, ongeacht je zorgvraag. Bij Alphega apotheek kun je terecht voor goed advies en persoonlijke aandacht. We bieden je handige oplossingen en uitgebreide aandacht voor preventie.

Makkelijk geregeld

Goed voor jezelf zorgen kost al genoeg energie. Daarom maken wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met services zoals mijnalphega-apotheek; al jouw gezondheidsinformatie altijd en veilig online beschikbaar. Of we bezorgen gratis thuis wanneer nodig. Wij zijn gevestigd in heel het land. Er is dus altijd wel een Alphega apotheek bij jou in de buurt. Bij deze apotheken kun je terecht voor een breed assortiment aan producten en werken we allemaal volgens dezelfde visie.

Echt goede zorg

Alphega apotheek helpt je met de beste zorg. Met handige oplossingen speciaal voor jou en uitgebreide aandacht voor preventie. Zo garandeert onze Zorgcheck veilig geneesmiddelgebruik. Ook bieden wij controles en advies, bijvoorbeeld bij astma of diabetes en helpen we je bij gewichtsbeheersing of stoppen met roken.

Constante kwaliteit

Alle Alphega apotheken zijn gecertificeerd of werken aan het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem, dat is gecertificeerd volgens HKZ en ISO 9001. Ook onze medewerkers in de apotheek worden voortdurend getraind en opgeleid. Zowel op het gebied van farmaceutische zorg als klantcontact. Zo garanderen we constante kwaliteit.

Assortiment

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Daarom nemen we bij Alphega apotheek de tijd voor je. Alphega apotheek biedt receptgeneesmiddelen, een breed assortiment zelfzorgmiddelen, medische hulpmiddelen en huidverzorgingsartikelen. Ook bieden we een betrouwbaar en uniek huismerk.

Over Alphega apotheek

Alphega apotheek is een toonaangevend netwerk van onafhankelijke apothekers in Europa. Alphega Pharmacy werd gelanceerd in 2001 in Frankrijk en ondersteunt tegenwoordig meer dan 6.300* zelfstandige apotheken, verspreid over negen landen - Tsjechië, Frankrijk, Italië, Nederland, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Turkije en Roemenië.

Alphega apotheek werd gecreëerd en ontwikkeld door Alliance Healthcare, de toonaangevende farmaceutische groothandel in Europa, die innovatieve diensten met toegevoegde waarde biedt aan zelfstandige apothekers en farmaceutische fabrikanten. Alliance Healthcare biedt diensten aan groothandel en pre-wholesale en ondersteunt een groot aantal zelfstandige apotheken.

*aantallen dateren van 31 augustus 2017

Lees hier de algemene folder van Alphega apotheek

 

Apotheekzoeker

Vind mijn dichtstbijzijnde apotheek:

Gebruik de zoekfunctie om je dichtstbijzijnde apotheek te vinden

A - Z van Alphega apotheken
Loading…