ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Zelfzorg

Niet voor alle middelen is een recept nodig. Voor kleine ongemakken is ons team opgeleid u deskundig te adviseren. Wij zullen u ook aangeven als het raadzaam is een arts te bezoeken. Op onze website vindt u de meest belangrijke zelfzorgfolders

Medicijnconsult

Te allen tijde bieden wij u de mogelijkheid uw vragen te stellen in een meer private omgeving. U kunt aan de balie om een gesprek onder vier ogen vragen met een van de apothekers of apothekersassistentes. Desgewenst kunt u hiervoor ook een afspraak maken, telefonisch of via de website. Wij hebben hiervoor geen vaste tijden gereserveerd.

Oude medicijnen

Uw oude medicijnen kunt u bij ons inleveren in een doorzichtige plastic zak. Wij verzoeken u echter wel in verband met uw privacy om de verpakking en etiketten te verwijderen. Spuiten en naalden mogen alleen in een speciale container aangeboden te worden. Deze kunt u bij ons verkrijgen. Indien u medicatie terugbrengt in verband met overgevoeligheden, dan is het raadzaam dit aan ons door te geven, zodat uw dossier bijgewerkt kan worden.

Bezorgservice

Als u niet in staat bent om zelf de apotheek te bezoeken, dan bieden wij u de mogelijkheid de medicijnen kostenloos thuis te laten bezorgen.

Contactpersoon

Indien u het prettig vindt om een vast aanspreekpunt in de apotheek te hebben, dan kunnen wij dat voor u organiseren. U heeft dan een vertrouwd gezicht in de apotheek, iemand die van al uw wensen en bijzondere zaken op de hoogte is.