Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Mooi de herfst in

Mooi de herfst in Mooi de herfst in

In de herfst verdient uw huid extra aandacht. Door de koudere buitenlucht en de centrale verwarming binnenshuis droogt de huid sneller uit.

Elke huid is anders. Kies daarom voor het egaliseren, hydrateren en beschermen van uw huid het product dat bij u past.

Mooi de herst in 2

Onze huid is ons grootste en enige orgaan dat in direct contact met de buitenwereld staat. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en biedt bescherming tegen ziektekiemen. Een goede verzorging en bescherming is belangrijk. Tijdens de zomermaanden heeft het voorkomen van zonnebrand, overmatige transpiratie en irritatie hoge prioriteit. Maar ook in de herfst verdient onze huid extra aandacht.

Mooi de herfst in 3

Tijdens de herfst zijn de zweet- en talgklieren minder actief. Onder invloed van de koudere buitenlucht en de centrale verwarming binnenshuis droogt de huid sneller uit. In combinatie met warme kleding kunnen deze omstandigheden irritatie, ruwe plekjes en kloofjes tot gevolg hebben. Goed en op tijd invetten met een crème, serum of lotion is daarom belangrijk.

Elke huid is anders, kies daarom het product dat bij u past. Uw Alphega apotheker adviseert u graag.