ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.

Ommer Apotheek, partner van hulpmiddelbezorgd.nl

De Ommer Apotheek is een samenwerkingsverband aangegaan met Hulpmiddelbezorgd.nl. Klanten die bestellingen plaatsen bij Hulpmiddelbezorgd.nl kunnen de naam van Ommer Apotheek tegenkomen...

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Bezorgen

Wanneer dat nodig is bezorgen wij uw geneesmiddelen en/of medische hulpmiddelen gratis bij u thuis. Neem voor meer informatie over deze bezorgservice telefonisch contact met ons op.

Bezorgtijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Medicatiecheck

Wist u dat er in Nederland elk jaar 16.000 mensen in het ziekenhuis belanden doordat zij hun medicijnen verkeerd innemen? Wij vinden dat er 16.000 teveel!
Daarom is de medicatiecheck ontwikkeld. Bent u 65 jaar of ouder en gebruikt u minstens 5 geneesmiddelen (waaronder bloedverdunners of middelen tegen diabetes), dan kunt u in aanmerking komen voor een medicatiecheck.

De apotheker neemt samen met u in een intakegesprek de medicijnen door en legt vervolgens de bevindingen voor aan u en uw huisarts. Eventuele wijzigingen in uw medicatie krijgt u na dit overleg met uw huisarts teruggekoppeld.

U kunt telefonisch (0529-451519) een afspraak maken voor een medicatiecheck door uw apotheker. Neemt u bij dit gesprek alle medicijnen mee, die door u in gebruik zijn, inclusief de geneesmiddelen die u zonder recept heeft aangeschaft.

 

 

 

 

 

Verpakken van medicatie in een rol

In de Ommer Apotheek is tevens het verpakkingsbedrijf Savepak cv gevestigd. Dit is een gezamenlijk regionaal initiatief van de apothekers aangesloten bij de Coöperatie Salland Vechtstreek apotheken. Dit bedrijf verpakt geneesmiddelen voor mensen die niet meer zelfstandig hun geneesmiddelen kunnen uitzetten in een medicijndoos. Per innametijdstip krijgt u de medicijnen in een zakje verpakt. Alle zakjes die u nodig heeft voor twee weken zitten op 1 rol. De datum en het tijdstip van gebruik staan op het zakje. Als u gebruik wilt maken van deze service kijkt de apotheek samen met uw huisarts of u hiervoor in aanmerking komt. U ontvangt vervolgens instructies van de apotheek over dit systeem en de apotheek regelt de recepten voor u en neemt jaarlijks met uw de huisarts uw geneesmiddelen door. De bezorgservice van de Ommer Apotheek bezorgt de rol tweewekelijks bij u thuis.