ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Bezorgservice

Wanneer u, bijv. om gezondheidsredenen, niet in staat bent om zelf uw geneesmiddelen bij de apotheek af te halen is de apotheek bereid om deze bij u te bezorgen. U kunt daarover met ons afspraken maken.
Eventueel geeft uw huisarts via uw recept aan of bezorgen om medische redenen gewenst is.

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.

U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail aan de apotheek sturen via de button ’contact’ in het menu.

Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of assistente. Aarzel niet om daarom te vragen.

Informatie

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden.

Op deze site kunt u de folderteksten van de meest voorkomende kleine kwalen rustig doorlezen en zonodig uitprinten. Ook kunt u hier elke week actueel gezondheidsnieuws vinden.

Cosmetica

Ook voor cosmetica kunt u bij ons terecht, wij verkopen de merken Boots Laboratories, Eucerin en Vichy. Deze merken staan voor hoge kwaliteit en zijn alleen verkrijgbaar in de apotheek. Wij hebben hiervan een breed assortiment op voorraad. Enkele van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in huid en lichaamsverzorging, dus vraag ons gerust om advies.