ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Spoedrecepten

Avond-, nacht- en weekenddiensten

Buiten de openingstijden van de apotheek kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Regionale Spoedapotheek (RSA). De Regionale Spoedapotheek is een gezamenlijke dienst van de apotheken in Alkmaar, Bergen, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Limmen.

Regionale Spoedapotheek (RSA)
Hertog Aalbrechtweg 5a
1823 DL Alkmaar
Telefoon: (072) 567 30 00
(achter station Alkmaar-Noord)

Voor spoedgevallen is de Regionale Spoedapotheek 's avonds, 's nachts en in het weekend bereikbaar. In de Regionale Spoedapotheek wordt naar uw geldige verzekeringsbewijs gevraagd. Zonder dit verzekeringsbewijs moet u contant betalen. Dit geldt overigens ook voor geneesmiddelen die niet door uw verzekeraar worden vergoed. Kunt u de medicijnen niet (laten) halen bij de Spoedapotheek? In overleg met de dienstdoende huisarts zoeken wij altijd naar een gepaste oplossing.

Voor niet spoedeisende zaken zoals zelfzorgmiddelen en andere handverkoopartikelen wordt na 20.00 uur een toeslag van € 5,00 berekend.

Medicatiebewaking
De door de Spoedapotheek ingebrachte recepten worden teruggekoppeld naar de eigen apotheek en daar vervolgens verwerkt om uw geneesmiddelendossier compleet te houden.

Huisartsenpost Alkmaar (Hapa)
Hertog Aalbrechtweg 5a
1823 DL Alkmaar
Telefoon: (072) 518 06 18
(achter station Alkmaar-Noord