Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Waarom krijgt u deze pagina te zien?

 

De apotheek die u zocht maakt helaas niet langer deel uit van de formule Alphega apotheek.

Maar u bent natuurlijk welkom bij een van onze andere vestigingen.
Daar kunt u terecht voor diverse diensten en services zoals de Farmacogenetische test of de Gezondheids-APK.

Alphega apotheek
Altijd dichtbij

Farmacogenetische test campagnebeeld 2

Farmacogenetische test

Door verschillen in ons DNA reageert niet iedere patiënt hetzelfde op een bepaald medicijn. Met onze farmacogenetische test wordt onderzocht hoe uw lichaam diverse medicijnen verwerkt. Met behulp van uw DNA uit het wangslijmvlies, analyseert een gespecialiseerd laboratorium welke geneesmiddelen, in welke doses, voor u het meest geschikt zijn. Met de testresultaten kan uw medicatie nauwkeurig worden afgestemd op uw DNA-profiel. Dus zo passen uw medicijnen bij u, voor de rest van uw leven.

Gezondheids-APK

Gezondheids-APK

We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, maar wat is het effect van onze leefstijl? Door bewust om te gaan met ons lichaam zijn veel klachten te voorkomen, maar waar moet u nu op letten? Onze Gezondheids-APK helpt u hierbij. Door het meten van uw bloedglucose, cholesterol, bloeddruk en BMI krijgt u inzicht in uw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten. Op basis van de gemeten resultaten krijgt u deskundig advies over eventuele vervolgstappen en tips over aanpassingen die u kunt doen in bijvoorbeeld uw leefstijl.