Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

mijnalphega-apotheek

Mijnalphega-apotheek is een online, persoonlijke webpagina en biedt onafhankelijke informatie en filmpjes gericht op je gezondheid en medicijnen.

Het biedt je de mogelijkheid om je (chronische) medicijnen online te bestellen bij de apotheek wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt automatisch een bericht als je medicijnen klaar liggen.

Hoe is de herhaalservice in jouw apotheek geregeld?

Let op: Niet alle apotheken nemen deel aan de herhaalservice van mijnalphega-apotheek. Hoe heeft jouw apotheek de herhaalservice geregeld? Dit is te vinden op de lokale pagina van jouw apotheek.

Meest gestelde vragen

>> Klik hier voor de meest gestelde vragen over mijnalphega-apotheek.

Aanmelden mijnalphega-apotheek

voorbeeld medicijndoos mijnalphega-apotheek 

Medicijndoos

 voorbeeld 'medicijnen bestellen'' mijnalphega-apotheek 

Order

Je kunt je hier aanmelden.  Na het aanmelden dien je je te legitimeren in de apotheek. Daarna ontvang je een tijdelijk wachtwoord. Met je zelfgekozen gebruikersnaam en tijdelijke wachtwoord kun je inloggen.

Wegens veiligheidsredenen beschikt alleen je apotheek over je gebruikersnaam. Indien je je gebruikersnaam niet meer weet dan kun je contact opnemen met je Alphega apotheek.

De gebruikersnaam kan alleen via de apotheek gewijzigd worden.

Klik in het inlogveld op ‘wachtwoord vergeten' van mijnalphega-apotheek. Geef je gebruikersnaam en e-mailadres op. Je ontvangt daarna een tijdelijk wachtwoord per e-mail.

Als je apotheek gebruik maakt van de herhaalmodule dan kun je je herhaalrecepten via mijnalphega-apotheek bestellen.

Je ontvangt bericht als je medicijnen bijna op zijn of je kunt ze zelf bestellen via de ‘Bestel direct’ knop in de Medicijndoos. Vervolgens ontvangt je bericht als de medicatie klaarligt in de apotheek.

Als je wel internet hebt maar geen e-mailadres, dan kun je een gratis e-mailadres aanmaken. Wellicht is er iemand in je omgeving die je hierbij kan helpen. 

Niet alle apotheken nemen deel aan de herhaalservice mijnalphega-apotheek. Kijk op je locale Alphega apotheek pagina of je apotheek deelneemt. Ook kun je zien op welke manier je apotheek het online aanvragen van herhaalrecepten heeft geregeld.