Alphega apotheek helpt bij stoppen met roken

Extra ondersteuning, nu goede voornemens weer bijna vergeten zijn Een nieuw jaar, een gezonde start met goede voornemens! Die vaak na een aantal weken weer naar de achtergrond...

Alphega apotheek Zorgmakelaar en Menzis investeren in therapietrouw

De Alphega apotheek Zorgmakelaar is op maandag 7 september, als eerste onderhandelaar in de markt, tot overeenstemming gekomen met Menzis over de farmaceutische zorg. Belangrijk thema in de...

Alphega apotheek Zorgmakelaar en VGZ primeur met eerste overeenkomst tussen apothekers en zorgverzekeraar

Verzekerden van VGZ kunnen ook in 2016 en 2017 blijven rekenen op uitstekende en toegankelijke farmaceutische zorg dankzij de overeenstemming die de Alphega apotheek Zorgmakelaar en VGZ op 28 augustus...

Onderzoek Consumentenbond naar ‘eerste-uitgiftegesprek’ in apotheek

Onderzoek Consumentenbond naar ‘eerste-uitgiftegesprek’ in apotheek De Consumentenbond heeft onlangs een onderzoek ingesteld naar het ‘eerste-uitgiftegesprek’ en...

Maar liefst 3 Alphega apotheken in top 12 hoogste klanttevredenheid

Consument spreekt zich uit over service over apotheken op reviewplatform Opiness Amsterdam  17 juni 2015 – Twaalf apotheken ontvingen deze week een consumentenprijs in de vorm van...
Er zijn geen resultaten.

mijnalphega-apotheek

Mijnalphega-apotheek is een online, persoonlijke webpagina en biedt onafhankelijke informatie en filmpjes gericht op je gezondheid en medicijnen.

Het biedt je de mogelijkheid om je (chronische) medicijnen online te bestellen bij de apotheek wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt automatisch een bericht als je medicijnen klaar liggen.

Hoe is de herhaalservice in jouw apotheek geregeld?

Let op: Niet alle apotheken nemen deel aan de herhaalservice van mijnalphega-apotheek. Hoe heeft jouw apotheek de herhaalservice geregeld? Dit is te vinden op de lokale pagina van jouw apotheek.

Meest gestelde vragen

>> Klik hier voor de meest gestelde vragen over mijnalphega-apotheek.

     

              voorbeeld medicijndoos mijnalphega-apotheek 

 voorbeeld 'medicijnen bestellen'' mijnalphega-apotheek 

Meest gestelde vragen mijnalphega-apotheek

Hoe kan ik me aanmelden voor mijnalphega-apotheek?

Je kunt je hier aanmelden.  Na het aanmelden dien je je te legitimeren in de apotheek. Daarna ontvang je een tijdelijk wachtwoord. Met je zelfgekozen gebruikersnaam en tijdelijke wachtwoord kun je inloggen.

Hoe vraag ik mijn gebruikersnaam op?

Wegens veiligheidsredenen beschikt alleen je apotheek over je gebruikersnaam. Indien je je gebruikersnaam niet meer weet dan kun je contact opnemen met je Alphega apotheek.

De gebruikersnaam kan alleen via de apotheek gewijzigd worden.

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord op?

Klik in het inlogveld op ‘wachtwoord vergeten' van mijnalphega-apotheek. Geef je gebruikersnaam en e-mailadres op. Je ontvangt daarna een tijdelijk wachtwoord per e-mail.

Kan ik via mijnalphega-apotheek herhaalrecepten bestellen?

Als je apotheek gebruik maakt van de herhaalmodule dan kun je je herhaalrecepten via mijnalphega-apotheek bestellen.

In deze lijst kun je bekijken of je apotheek deelneemt aan mijnalphega-apotheek. 

Je ontvangt bericht als je medicijnen bijna op zijn of je kunt ze zelf bestellen via de ‘Bestel direct’ knop in de Medicijndoos. Vervolgens ontvangt je bericht als de medicatie klaarligt in de apotheek. 

Wat als ik geen e-mailadres heb?

Als je wel internet hebt maar geen e-mailadres, dan kun je een gratis e-mailadres aanmaken. Wellicht is er iemand in je omgeving die je hierbij kan helpen. 

Neemt mijn apotheek ook deel aan de herhaalservice van mijnalphega-apotheek? 

Niet alle apotheken nemen deel aan de herhaalservice mijnalphega-apotheek. In deze lijst  kun je bekijken of je apotheek deelneemt. Ook kun je zien op welke manier je apotheek het online aanvragen van herhaalrecepten heeft geregeld. 

Naar boven.

Apotheekzoeker

Vind mijn dichtstbijzijnde apotheek:

Gebruik de zoekfunctie om je dichtstbijzijnde apotheek te vinden

A - Z van Alphega apotheken
Loading…

Z-Product widget is verlopen.