Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Machtiging medicatie ophalen

Bent u niet in de gelegenheid om uw medicatie zelf op te halen bij de apotheek? Wanneer u 16 jaar of ouder bent kunt u iemand machtigen om dit voor u te doen. Vanwege de AVG-wetgeving moeten wij hiervoor uw schriftelijke toestemming vastleggen met een door u ondertekend machtigingsformulier.

Machtiging medicatie ophalen

Download het machtigingsformulier

Volg de invulinstructies op het machtigingsformulier en lever het in bij de apotheek. De persoon die uw medicatie of gegevens mag ophalen wordt de gemachtigde genoemd. De identiteitsgegevens van de gemachtigde worden door ons gecontroleerd aan de hand van het door u ingeleverde machtigingsformulier. De gemachtigde moet daarom altijd een geldig legitimatiebewijs meenemen. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij de medicijnen niet meegeven.

 

Geldigheidsduur

De machtiging is 1 jaar geldig, tenzij u anders aangeeft. U mag uw machtiging  op elk moment intrekken. Dit kan door contact op te nemen met ons. Wij laten de machtiging dan direct vervallen.

Uw privacy

Wij gaan zorgvuldig met uw privacy om. Uw machtiging zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Wij verstrekken alleen uw medicijnen of gegevens aan de persoon die u gemachtigd heeft.