Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Stralend de winter door

Mooi de herfst in 3 Mooi de herfst in 3

Door de winterkou droogt de huid sneller uit. Goed en op tijd insmeren is daarom belangrijk. Gebruik dan een crème, serum of lotion die het beste bij uw huidtype past.

P1-2021 - Fit de winter door

Onze huid is ons grootste en enige orgaan dat in direct contact met de buitenwereld staat. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een goede verzorging en bescherming is daarom belangrijk.

Tijdens de zomermaanden heeft het voorkomen van zonnebrand en transpiratie hoge prioriteit. Maar ook in de winter verdient onze huid extra aandacht.

Bescherm uw huid winter

Tijdens de winter zijn de zweet- en talgklieren minder actief. Onder invloed van de koude buitenlucht en de centrale verwarming binnenshuis droogt de huid sneller uit. In combinatie met warme kleding kunnen deze omstandigheden ruwe plekjes en kloofjes tot gevolg hebben. Goed en op tijd invetten met een crème, serum of lotion is daarom belangrijk.

Elke huid is anders. Kies daarom het product dat het beste bij uw huidtype past. Uw Alphega apotheker adviseert u graag.