Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Alphega apotheek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele promoties.

Inschrijven nieuwsbrief

Gratis Gezondheids-APK

In samenwerking met de Gemeente Sluis kunnen wij een gratis Gezondheids-APK aanbieden aan mannen >40 jaar en vrouwen >50 jaar zonder hart- en vaatziekten en/of diabetes die nog niet onder behandeling zijn bij een huisarts.

Voor klanten die niet in deze doelgroep vallen kost een Gezondheids-APK 39,95 euro.

We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, maar wat is het effect van onze leefstijl? Door bewust om te gaan met ons lichaam zijn veel klachten te voorkomen, maar waar moet u nu op letten? Geen enkel mens is hetzelfde dus welke informatie en adviezen zijn voor u van toepassing?

Meten is weten

De Gezondheids-APK van Alphega apotheek helpt u hierbij. Door het meten van uw bloedglucose, cholesterol, bloeddruk en BMI krijgt u inzicht in uw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten. De gemeten resultaten ontvangt u in een persoonlijk Gezondheidsrapport. Op basis daarvan krijgt u deskundig advies over eventuele vervolgstappen en tips over aanpassingen die u kunt doen in bijvoorbeeld uw leefstijl.

Ter voorbereiding

Om de uitslag niet te beïnvloeden moet u minimaal 2 uur voor de afspraak nuchter blijven en niets meer eten en drinken.

Draag losse bovenkleding zodat de bovenarm gemakkelijk vrijgemaakt kan worden voor het meten van de bloeddruk.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over deze service?
Neem dan contact met ons op of loop gerust eens binnen. Wij adviseren u graag.