Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Actualiteiten

Het laatste medische nieuws

Geniet van de zomer

Geniet van de zomer

Lekker weer, een vrij weekend, tijd om te onthaasten: we gaan erop uit! Een fietstocht maken, de bossen in, naar het pretpark of een festival, er is zoveel te doen. Maar vergeet in het enthousiasme niet om u goed voor te bereiden op een dag of weekend van huis.

Lees meer
Leren smeren

Leren smeren

Dat de zon schadelijk kan zijn weten we allemaal, maar beschermen we onszelf ook goed genoeg? De UV-straling in het zonlicht zorgt ervoor dat onze huid verbrandt en dat gebeurt al snel! Als de huid lichtrood kleurt is deze al verbrand. Vaak verbranden kan de huid blijvend beschadigen en huidkanker tot gevolg hebben. Smeer onbedekte huid daarom altijd goed in.

Lees meer
Farmacogenetische test

Minder bijwerkingen, effectievere therapie

Gebruikt u (chronische) medicatie op recept en heeft u last van bijwerkingen? Vraag naar onze farmacogenetische test.

Lees meer
Coronavirus

Voorkom verspreiding van het Coronavirus

Bij Alphega apotheek staat uw welzijn centraal. Om u en onze medewerkers te beschermen volgen wij daarom het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vragen daarbij uw medewerking.

Lees meer
Houd uw huid gezond

Houd uw huid gezond

Ruim 1,5 vierkante meter groot en bijna 3 kilo zwaar: onze huid. Het grootste en het enige orgaan van ons lichaam dat in direct contact staat met de buitenwereld. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en biedt bescherming tegen ziektekiemen. Een goede verzorging en reiniging is daarom belangrijk en helpt huidproblemen zoals uitdroging, eczeem of wratjes te voorkomen.

Lees meer