Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Actualiteiten

Het laatste medische nieuws

P1-2021 - Fit de winter door

Fit de winter door

De wintermaanden: Kortere dagen met guur weer en kou. Ziekteverwekkers van griep en verkoudheid worden weer actief en de winterdip ligt op de loer. Geen prettig vooruitzicht maar met de volgende tips komt u de winter wel door.

Lees meer
Bescherm uw huid winter

Bescherm uw huid

Onze huid is ons grootste en enige orgaan dat in direct contact met de buitenwereld staat. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Lees meer
Hoofdpijn

Verkoudheid voorkomen?

Gemiddeld worden volwassenen 2 tot 3 keer per jaar verkouden. Verkoudheid is een virus dat de slijmvliezen in de luchtwegen aantast. Een verkoudheid is niet te voorkomen maar de symptomen zijn wel goed te bestrijden.

Lees meer
Coronavirus

Voorkom verspreiding van het Coronavirus

Bij Alphega apotheek staat uw welzijn centraal. Om u en onze medewerkers te beschermen volgen wij daarom het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vragen daarbij uw medewerking.

Lees meer
Farmacogenetische test

Minder bijwerkingen, effectievere therapie

Gebruikt u (chronische) medicatie op recept en heeft u last van bijwerkingen? Vraag naar onze farmacogenetische test.

Lees meer
Stoppen met roken

Begin alvast met uw goede voornemens

Het duurt niet lang meer of het jaar is alweer voorbij. Op Nieuwjaarsdag maken we goede voornemens, zoals stoppen met roken. Maar bent u er op 1 januari klaar voor?

Lees meer