• Boots Pharmaceuticals 

  • Boots Laboratories

  • Boots Soltan

 

Als Alphega apotheek mag u de exclusieve merken van Alphega apotheek verkopen:

Met het huidverzorgingsassortiment van Boots Laboratories kunt u uw klanten de zekerheid bieden van een mooie huid. Deze beauty- en huidverzorgingslijn wordt exclusief door Alphega apotheken verkocht en vormt een aantrekkelijke bijdrage aan uw rendement. Boots Laboratories loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve huidverzorgings- en schoonheidsproducten, die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de apotheek.

Boots Pharmaceuticals is hét huismerk van Alphega apotheek en werd in 2014 gelanceerd in Nederland. Het assortiment van Boots Pharmaceuticals  bestaat onder andere uit vitamines, medicinale crèmes en zalven, een huidverzorgingslijn speciaal voor de zeer droge huid, pleisters en bandages en voetverzorgingsproducten. In 2015 en 2016 zullen ook ruim 50 Nederlandse OTC geneesmiddelen aan het assortiment worden toegevoegd. 

Boots Soltan is een uitgebreide lijn aan kwalitatief hoogwaardige zonbeschermingsproducten, 75 jaar ervaring en maximale 5 sterren UVA bescherming. Soltan biedt een aantrekkelijk assortiment door de hoogwaardige producten in combinatie met een acceptabel prijsniveau. 

Bezoek de Alphega apotheek webshop voor het totale Boots  assortiment.