Alphega apotheek concept

Alphega apotheek is gericht op het bouwen van een netwerk van onafhankelijke apothekers onder een gezamenlijke naam, verspreid over Europa.

Door gebruik te maken van de voordelen van samenwerking, opent Alphega apotheek tal van nieuwe mogelijkheden voor zelfstandige apothekers. Met de volledige ondersteuning van Alliance Healthcare, profiteren leden van Alphega apotheek van de voordelen van het behoren tot een Europees netwerk van apothekers. Tegelijkertijd behouden ze hun onafhankelijkheid - een belangrijke overweging voor veel zelfstandige apothekers.

Met de hulp van Alphega apotheek zijn de leden in staat om hun aanbod van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en advies over zorg te versterken, om te delen in de creatie van een kwaliteitsmerk voor de sector en om de communicatie met hun patiënten en consumenten te verbeteren.

Alphega apotheek belichaamt de traditionele waarden en kenmerken van de openbare apotheek - waaronder professionaliteit, vertrouwen, betrouwbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit, expertise, dienstverlening en ethische integriteit.

De Alphega apotheekformule hanteert een duidelijke uniforme uitstraling en zet daarmee een onderscheidende formule in de Nederlandse markt neer. Het verhogen van de kwaliteit en het rendement van uw apotheek staat hierin altijd centraal. Daarnaast is er een sterke focus op het versterken van de positie van uw apotheek in de zorgketen. Zo zetten we samen een stap voorwaarts in de verdere verbetering van de zorg aan onze patiënten.