Gezondheids-APK

We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, maar wat is het effect van onze leefstijl? Door bewust om te gaan met ons lichaam zijn veel klachten te voorkomen, maar waar moet u nu op letten? Geen enkel mens is hetzelfde dus welke informatie en adviezen zijn voor u van toepassing?

Meten is weten

De Gezondheids-APK van Alphega apotheek helpt u hierbij. Door het meten van uw bloedglucose, cholesterol, bloeddruk en BMI krijgt u inzicht in uw gezondheid. Op basis van de gemeten resultaten krijgt u adviezen over eventuele vervolgstappen en tips over aanpassingen die u kunt doen in bijvoorbeeld uw leefstijl.

Wilt u ook meer inzicht in uw gezondheid? Maak dan een afspraak voor de Gezondheids-APK bij uw Alphega apotheek1

1. Alphega apotheken zijn zelfstandig en bepalen zelf hun verkoopprijzen, assortiment en aanbod van zorgdiensten en services. Het is mogelijk dat deze dienst niet door uw Alphega apotheek wordt aangeboden.

 

Zorgfolder Gezondheids-APK Rapport Gezondheids-APK


 

De Gezondheids-APK vervangt niet het diagnostisch onderzoek van de huisarts, maar biedt een preventief inzicht in uw gezondheid. De Gezondheids-APK is beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar, met uitzondering van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De testen kunnen bij deze groep een vertekend beeld geven omdat hun bloedwaarden afwijken.

Apotheekzoeker

Vind mijn dichtstbijzijnde apotheek:

Gebruik de zoekfunctie om je dichtstbijzijnde apotheek te vinden

A - Z van Alphega apotheken
Loading…