Boots Laboratories

Iedereen wil er graag gezond en stralend uitzien. Met het huidverzorgingsassortiment van Boots Laboratories ben je verzekerd van een mooie huid. De effectiviteit van al onze producten is bewezen. Dankzij onze expertise op het gebied van huidverzorging, gecombineerd met meer dan 160 jaar apotheekervaring, zorgen we voor een stralende en gezonde huid, nu en in de toekomst.

Bij Boots Laboratories weten we dat een stralende, gezonde huid van binnenuit komt. Voor een huid die er echt mooi uitziet, is het belangrijk om elke laag van de huid, dus ook de dieper gelegen huidlagen, te beschermen.

Het assortiment van Boots Laboratories bestaat uit de volgende lijnen: 

  • Serum7speciaal voor vrouwen die iets willen doen aan de eerste tekenen van huidveroudering en ervoor willen zorgen dat hun huid er net zo jeugdig uitziet als zij zich voelen.
  • Serum7 Liftspeciaal voor vrouwen die iets willen doen aan deze zichtbare tekenen van huidveroudering en op zoek zijn naar een stralende, egale, jonger uitziende huid.
  • Serum7 Renew: biedt een complexe oplossing voor de rijpere huid, die de huid reactiveert en binnen acht weken zorgt voor een hernieuwde jeugdigheid.


Apotheekzoeker

Vind mijn dichtstbijzijnde apotheek:

Gebruik de zoekfunctie om je dichtstbijzijnde apotheek te vinden

A - Z van Alphega apotheken
Loading…