ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.

.

.

Bericht als uw medicatie klaar staat?

Als wij uw e-mailadres weten, sturen wij u een bericht als uw medicatie voor u klaar staat. Wel zo gemakkelijk. U kunt uw e-mailadres ook doorgeven door een e-mail te sturen:...

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Spreekuur voor vrouwen met overgangsklachten

Iedere dinsdagochtend kunt U met vragen en/of klachten terecht bij een overgangsconsulente van Care for Women. Hiervoor dient u een telefonische afspraak te maken: 026 3390403

Controle Bloedglucosemeters

U kunt Uw bloedglucosemeter op iedere werkdag laten controleren, na telefonische afspraak. Tel. (026) 442 65 65.

Cosmetica

Wij kunnen U een uitgebreid assortiment cosmetica bieden, o.a. produkten van het kwaliteitsmerk Vichy en Pure Care produkten van Samenwerkende Apothekers Nederland (SAN).Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in huid- en lichaamsverzorging. Vraagt u hen gerust om advies. Ook zijn er folders en proefmonsters aanwezig.

www.vichy.com

Informatie

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden.
Op deze site kunt u de folderteksten van de meest voorkomende kleine kwalen rustig doorlezen en zonodig uitprinten. Ook kunt u hier elke week actueel gezondheidsnieuws vinden.

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.

U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail aan de apotheek sturen via de button ‘contact’ in het menu.

Aparte spreekkamer

Wij vinden het belangrijk dat mensen altijd vragen kunnen stellen over geneesmiddelen. Er is een aparte spreekkamer waar u wat meer op uw gemak met één van onze medewerkers kunt spreken. Vraagt u gerust naar die mogelijkheid. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw medicijnen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen. Ons telefoonnummer is 026 442 65 65 en ons e-mailadres is info@apotheekvelperweg.nl.

Uiteraard zijn aan deze adviesgesprekken geen kosten verbonden!

Bezorgen

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden.

Wij bezorgen aangevraagde recepten altijd de volgende werkdag. Alleen wanneer de arts op het recept aangeeft dat het om een spoedbezorging gaat bezorgen wij nog dezelfde dag