ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente. Aarzel niet daarom te vragen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen. 
 

Afhaalkluis

De apotheek beschikt over een afhaalkluis. Na aanmelding wordt u middels een e-mail of SMS-bericht op de hoogte gebracht dat uw bestelling in de kluis voor u klaarligt. Met de unieke combinatie van uw geboortedatum en afhaalcode kunt u de herhaalmedicatie zonder wachttijd op een zelf gekozen tijdstip ophalen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 
 

Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. 
In sommige situaties bestaat er de mogelijkheid dat baxtermedicatie (medicijnen op een rol) via de brievenbus te laten bezorgen. Vraag in de apotheek naar de mogelijkheden hiervoor. 
 

Cosmetica

Ook voor cosmetica kunt u bij ons terecht. De merken Vichy, Eucerin en La Roche Posay staat voor hoge kwaliteit en is alleen verkrijgbaar in de apotheek. Heeft u een vraag over huidproblemen of last van een droge huid vraag ons om advies. Wij hebben een groot assortiment op voorraad. Wilt u meer weten, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. 
 

Informatie 

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. Op deze website zijn folders te downloaden over diverse ziektebeelden.
 

Inhalatie-instructie

Voor nieuwe Astma/COPD-patiënten en Astma/COPD-patiënten die nieuwe inhalatoren krijgen of die twijfelen of ze hun inhalatiemedicijnen op de juiste wijze gebruiken, is het mogelijk om in een aparte ruimte onder leiding van een deskundig assistente te oefenen. 
 

Substitutie

Wij zijn verplichtgesteld door de overheid om op grondstofnaam af te leveren en niet op merknaam, omdat dit goedkoper is en hierdoor de gezondheidszorg kosten omlaag gaan.
Alle grondstoffen komen uit dezelfde fabriek of het een merknaam of een grondstofnaam betreft.
bijv: losec is hetzelfde als omeprazol en de grondstoffen komen uit dezelfde fabriek. 
 

Voorlichting

Wij streven ernaar u bij elke eerste uitgifte van een voor u nieuw medicijn een op uw situatie toegesneden informatiefolder mee te geven. In deze goedleesbare bijsluiters staat duidelijk aangegeven hoe u uw geneesmiddelen moet innemen en welke voorzorgen u in acht moet nemen. 
 

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.
 
U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail aan de apotheek sturen via de button ‘contact’ in het menu. 
 

Weekdoos/Baxter

Wij kunnen ook uw medicijnen uitzetten in een weekdoos of via de baxter leveren. Wilt u hier meer over weten, vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.