ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.

.

.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

 

Hier vind je de overige diensten die jouw Alphega apotheek biedt.

Inloopspreekuur apotheker

 

Er is altijd een apotheker bereikbaar en meestal direct aanspreekbaar.
U kunt dus aan de balie vragen om een gesprek met de apotheker in een van de gespreksruimtes.

Cosmetische en dermatologische produkten

 

Vichy is al jarenlang bekend als een uitstekend cosmetisch merk, uitsluitend verkrijgbaar in de apotheek. Sinds kort is het dermatologische merk La Roche Posay (LRP) in Emmen vooralsnog uitsluitend bij Kring-apotheek de Vriendschap.
Vraag advies over deze produkten aan onze extra geschoolde apothekers-assistenten (op het gebied van Vichy en LRP). Een afspraak maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Klantenkaart van Alphega apotheek de Vriendschap

 

Bij de aanschaf va zelfzorgartikelen en artikelen die niet recept-plichtig zijn kunt u nu sparen voor punten met uw persoonlijke klantenkaart. Per 5 euro krijgt u een punt. Bij 20 punten krijgt u 5 euro korting op uw volgende aankoop. Deze regeling geldt ook voor de produkten van Vichy en la Roche Posay en bijvoorbeeld diabetestestmateriaal (mits u die zelf betaalt).

Informatie

 

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden. Ook voor andere informatie over medicijnen of gezondheid bent u altijd welkom, ook als u geen recept heeft.

Op deze site kunt u de folderteksten van de meest voorkomende kleine kwalen rustig doorlezen en zonodig uitprinten. Ook kunt u hier elke week actueel gezondheidsnieuws vinden.

Vragen

 

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.

U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt ons e-mailadres van de apotheek via de button ‘contact’ in het menu.

Aparte spreekkamer

 

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente. Aarzel niet daarom te vragen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen.

Bezorgservice

 

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. Wij maken dan een afspraak op welke dag en dagdeel de bezorgdienst langs komt.