ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Assortiment

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Daarom nemen we bij Alphega apotheek de tijd voor je. Alphega apotheek biedt receptgeneesmiddelen, een breed assortiment zelfzorgmiddelen, medische hulpmiddelen en huidverzorgingsartikelen. Ook bieden we drie sterke eigen merken: 

 • Boots Pharmaceuticals
  Een prachtig eigen merk met alles voor je gezondheid al meer dan 160 jaar. Van pijnstillers tot vitamines, van hoestdranken tot zwangerschapstesten, alle Boots Pharmaceuticals producten zijn ontwikkeld door wetenschappers en de kwaliteit wordt gegarandeerd door onze experts.
  Bekijk hier het gehele assortiment >>
   
 • Boots Laboratories
  Met het huidverzorgingsassortiment van Boots Laboratories ben je verzekerd van een mooie huid. Dankzij onze expertise op het gebied van huidverzorging, gecombineerd met meer dan 160 jaar apotheekervaring, zorgen we voor een stralende en gezonde huid, nu en in de toekomst. 
  Bekijk hier het gehele assortiment >>
   
 • Boots Soltan
  De hele familie goed beschermd in de zon met ons eigen merk Soltan. Met meer dan 75 jaar ervaring in zonbeschermingsproducten biedt Soltan alleen het allerbeste. Al onze producten bevatten 5* UVA-bescherming en zijn verkrijgbaar met verschillende beschermingsfactoren. 
  Bekijk hier het hele assortiment >>

 

 

Apotheekzoeker

Vind mijn dichtstbijzijnde apotheek:

Gebruik de zoekfunctie om je dichtstbijzijnde apotheek te vinden

A - Z van Alphega apotheken
Loading…

Z-Product widget is verlopen.