Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbericht

Nieuwe eigenaar voor Apotheek West Maas en Waal en Apotheek Dreumel.

Per 1 januari 2023 worden Apotheek West Maas en Waal (Nijverheidsstraat 2a te Beneden-Leeuwen) en Apotheek Dreumel (Paulushof 9 te Dreumel) door de huidige eigenaar de heer drs. J. Mulders, overgedragen aan Farmaceutisch Beheer B.V. Dit is de werkmaatschappij van Stichting Verenigde Nederlandse Apotheken (VNA). Deze overname zorgt ervoor dat Apotheek West Maas en Waal en Apotheek Dreumel zich aansluiten bij een groot collectief van zelfstandige apothekers. Deze overname zal geen invloed hebben op de dienstverlening van de apotheken.

Huidige eigenaar de heer drs. J. Mulders neemt daarmee afscheid van de in 2001 door hem overgenomen apotheek. De in 1985 opgerichte apotheek in het Land van Maas en Waal heeft een vestiging in Beneden-Leeuwen en een vestiging in Dreumel. In Dreumel maakt de apotheek onderdeel uit van het gezondheidscentrum DreumelZorg. Het team van beide apotheken zullen voor u het vertrouwde gezicht van de apotheek blijven.

Voor nadere inlichtingen kan er tot en met 31 december 2022 contact worden opgenomen met de heer J. Mulders tel.: 0487 – 597 222 (Apotheek West Maas en Waal).